APS bijeenkomst Utrecht

DR.FRITSCHDe bijeenkomst van zaterdag 14 november liep iets anders dan gepland door het ontbreken van één spreker. Onze eigen Sander Otter moest helaas verstek laten gaan wegens een ziekenhuisopname. Iedereen die zich had opgegeven voor de dag is ook gekomen, dat is altijd heel prettig!

Na de opening door onze nieuwe voorzitter Margo, kon dr. Ruth Fritsch alle tijd nemen om haar verhaal uit de doeken te doen en de vragen van het publiek te beantwoorden. Tussendoor was er een korte pauze waarna zij door ging met specifiek APS en zwangerschap. Aansluitend liet Reumatologieverpleegkundige Wil Struijs zien wat haar beroepsgroep kan betekenen voor patiënten.STRUIS

Voor een aantal patiënten was de afsluitende borrel het hoogtepunt. Zij hadden aangegeven dat ze lotgenotencontact op prijs stellen. Heel leuk te zien dat er vele adressen werden uitgewisseld. Zelfs een Nederlandse patiënte die in Spanje woont kunnen helpen aan een lotgenote bij haar in de buurt!

Al met al een geslaagde bijeenkomst! Volgend jaar in november proberen we weer een bijeenkomst speciaal voor APS patiënten te organiseren.

 

Hier vind je de PowerPoint presentatie van dokter Fritsch 

De presentatie van Wil Struis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verslag en fotografie: Wendy

 

Schrijf u in op onze nieuwsbriefOntvang HTML?

APS dag 2015

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • IMG_0974.JPG
  • IMG_0975.JPG
  • IMG_1001.JPG

Nieuw met de diagnose

De diagnose Antifosfolipide syndroom kan veel vragen oproepen. Als u pas de diagnose APS heeft gekregen komt er veel informatie op uw af. Hier vindt u een suggestie om daar mee om te gaan...

lees verder

banner steun nvle

Banner fonds

Vragen vragen en nog eens vragen...

Is het Antifosfolipiden syndroom erfelijk?
En is het besmettelijk?
Kun je er eigenlijk oud mee worden?
het antwoord op veelgestelde vragen vind je hier!

Lees verder

Accepteer cookies Of lees ons privacybeleid